Torrada d'ou gratinada/ Tosta de huevo gratinada/ Egg toast au gratin/ Torrada de ovo gratinada



- Sobre una torrada de pa, posar enciam tallat ben fi, tomàquet a llesques fines, orenga i un ou ferrat. Cobrir amb una torrada amb un forat al mig i formatge. Posar al forn fins que el formatge es fongui.

- Sobre una tostada de pan, poner lechuga cortada muy fina, tomate a rodajas finas, orégano y un huevo frito. Cubrir con una tostada con un agujero en la mitad y queso. Meter en el horno hasta que el queso se funda.

- On a toast, put thin cut lettuce, tomato on thin slices, oregano and a fried egg. Cover with a toast with a hole on the middle and cheese. Put in the oven till cheese melts.

- Numa torrada, por alface cortado ben fino, tomate cortado em rodelas finas, orêgano e um ovo fritado. Cobrir com uma torrada com um buraco no meio e queijo. Por no forno até o queijo se funda.