Pollastre al whisky/ Pollo al whisky/ Whisky chicken/ Frango ao whisky



- Fregir un pollastre tallat a trossos en una mica d'oli. Quan estigui fregit, afegir dues cebes grans tallades fines, sal i pebre. Quan la ceba estigui feta, afegir un got de whisky, un got de nata líquida i 100 g de xampinyons tallats fins. Coure fins que la salsa espesseixi.

- Freir un pollo cortado a pedazos en un poco de aceite. Cuando esté frito, añadir dos cebollas grandes cortadas finas, sal y pimienta. Cuando la cebolla esté hecha, añadir un vaso de whisky, un vaso de nata líquida y 100 g de champiñones cortados finos. Cocer hasta que la salsa espese.

- Fry one chicken cut in pieces in a little bit of oil. When it is fried, add two big onions cut thin, salt and pepper. When onion is fried, add a glass of whisky, a glass of cream and 100 g of champignon cut thin. Cook until sauce get thick.

- Fritar um frango cortado a pedaços em um pouco de azeite. Quando estiver frito, adicionar duas cebolas grandes cortadas finas, sal e pimenta-do-reino. Quando a cebola estiver cozinhada, adicionar um copo de whisky, um copo de creme de leite e 100 g de champinhom cortado fino. Cozinhar até o molho ficar grosso.