Trufes de cachaça/ Trufas de cachaça/ Cachaça truffles/ Trufas brasileiras



- Desfer 250 g de xocolata amb 125 g de nata líquida i 125 g de mantega. Afegir 50 ml de cachaça. Quan estigui barrejat es deixa refredar. Un cop fred es fan petites porcions amb dues culleres petites. Aquestes porcions es passen per coco ratllat.

- Deshacer 250 g de chocolate con 125 g de nata líquida y 125 g de mantequilla. Añadir 50 ml de cahcaça. Cuando esté mezclado, se deja enfriar. Una vez frio, se hacen pequeñas porciones con dos cucharas pequeñas. Estas porciones se pasan por coco rallado.

- Melt 250 g of chocolate with 125 g of cream and 125 g of butter. Add 50 ml of cachaça. When it is mixed, let it be cold. Once cold, make litte pieces with tea spoons. This pieces must be passed by grated coconut.

- Desfazer 250 g de chocolate 125g de creme e 125 g de manteiga. Adicionar 50 ml de cachaça. Quando estiver misturado se deixa enfriar. Uma vez frio de fazem pequenas porções com duas colheres de cafê. Estas porções se passam por côco ralado.