Trufes de cachaça/ Trufas de cachaça/ Cachaça truffles/ Trufas brasileiras
- Desfer 250 g de xocolata amb 125 g de nata líquida i 125 g de mantega. Afegir 50 ml de cachaça. Quan estigui barrejat es deixa refredar. Un cop fred es fan petites porcions amb dues culleres petites. Aquestes porcions es passen per coco ratllat.
- Deshacer 250 g de chocolate con 125 g de nata líquida y 125 g de mantequilla. Añadir 50 ml de cahcaça. Cuando esté mezclado, se deja enfriar. Una vez frio, se hacen pequeñas porciones con dos cucharas pequeñas. Estas porciones se pasan por coco rallado.
- Melt 250 g of chocolate with 125 g of cream and 125 g of butter. Add 50 ml of cachaça. When it is mixed, let it be cold. Once cold, make litte pieces with tea spoons. This pieces must be passed by grated coconut.
- Desfazer 250 g de chocolate 125g de creme e 125 g de manteiga. Adicionar 50 ml de cachaça. Quando estiver misturado se deixa enfriar. Uma vez frio de fazem pequenas porções com duas colheres de cafê. Estas porções se passam por côco ralado.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada