Cookies


- Barrejar 250 g de farina amb 100 g de sucre, 100 g de sucre morè i una culledareta de bicarbonat. Afegir 2 ous, 1 cullerada de vainilla, 125 g de mantega tova i 150 g de trossets de xocolata. Barrejar fins tenir una massa homogènea. Fornejar a foc suau boletes fins que estiguin daurades i es puguin aixecar de la safata sense problemes.

- Mezclar 250 g de harina con 100 g de azúcar, 100 g de azúzar moreno y una cucharadita de bicarbonato. Añadir 2 huevos, 1 cucharada de vainilla, 125 g de mantequilla blanda y 150 g de pedacitos de chocolate. Mezclar hasta tener una masa homogenea. Hornear a fuego suave bolitas hasta que estén doradas y se puedan levantar de la bandeja sin problemas.

- Mix 250 g of flour with 100 g of sugar, 100 g of brown sugar and a tea-spoon of baking soda. Add 2 eggs, a soup-spoon of vanilla, 125 g of soft butter and 150 g of small pieces of chocolate. Mix until having a dough. Put in a low oven small balls of dough until they are golden and can be moved from the layer without problems.

- Misturar 250 g de farinha com 100 g de açucar, 100 g de açucar moreno e uma colher pequena de bicarbonato. Adicionar 2 ovos, uma colher de baunilha, 125 de manteiga mole e 150 g de pedacinhos de chocolate. Misturar até ter uma massa homogênea. Em forno leve, cozinhar umas bolinhas de massa até estiverem douradas e possam ser levantadas da bandeija sem problemas.

1 comentari:

Pearson Airport Taxi ha dit...

thanks for such interesting post.. good work

Pearson Airport Taxi