Risotto alla Milanese


- Fregir quatre tires de cansalada en trossets, una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un gra d'all tallat ben petit i una cullerada de julivert. Després afegir mitja culleradeta de pebre vermell i dos gots d'arròs. Remenar. Afegir mig got de vi blanc. Quan s'hagi reduït afegir brou de pollastre i uns brins de safrà. Afegir aigua o brou de mica en mica. Controlar el nivell de sal. A mitja cocció, afegir mig got de pessols. Quan l'arròs estigui cuit, afegir una cullerada de mantega i tres de formatge parmesà ratllat.

- Freir cuatro tiras de bacon en pedacitos, una cebolleta mediana y un pimiento verde pequeño cortados pequeños en un poco de aceite. Cuando estén fritos, añadir un diente de ajo cortado muy pequeño y una cucharada de perejil. Después, añadir media cucharadita de pimentón y dos vasos de arroz. Remover. Añadir medio vaso de vino blanco. Cuando se haya reducido, añadir caldo de pollo i unas hebras de azafrán. Añadir agua o caldo de poco en poco. Controlar el nivel de sal. A media cocción, añadir medio vaso de guisantes. Cuando el arroz esté cocido, añadir una cucharada de mantequilla y tres de parmesano rallado.

- Fry 4 stripes of bacon in little pieces, a medium spring onion and a little green pepper cut little in a bit of oil. When they are fried, add a garlic clove cut tiny and one soup-spoon of parsley. Later, add half tea-spoon of paprika and two glasses of rice. Move. Add half a glass of white wine. When it is reduced, add chciken stock and some saffron. Add water or stock little by little. Control the level of salt. At half-cooking, add half a glass of sweetpea. When rice is cooked, add a soup-spoon of butter and three soup-spoons of grated Parmiggiano cheese.

- Fritar quatro tiras de bacon em pedacinhos, meia cebolinha mediana e um pimento verde pequeno cortados pequenos num pouco de azeite. Quando estiverem fritos, adicionar uma dente de alho cortada pequena e uma colher grande de salsinha. Depois, adicionar meia colher pequena de pimentão e dois copos de arroz. Mexer. Adicionar meio copo de vinho branco. Quando estiver reducido, adicionar caldo de canja e açafrão. Adicionar àgua ou caldo aos poucos. Controlar o nivel de sal. Ao arroz ficar meio cozinhaddo, adicionar meio copo de hervilha. Quando o arroz estiver cozinhado, adicionar uma colher grande de manteiga e três colheres grandes de queijo Parmiggiano ralado.