Croquetes de xampinyons / Croquetas de champiñones / Champignon croquettes / Croquetes de champinhom



- Fregir en una mica d'oli i mantega 1 ceba mitjana i 1 gra d'all tallats ben petits. Quan estiguin fregits, afegir 200 g de xampinyons tallats ben petits. Un cop fregits els xampinyons, afegir 3 cullerades ben plenes de farina i moure un minut. Afegir 300 ml de llet i remoure. Retirar quan la massa es desenganxi de la paella. Quan estigui freda la massa s'agafen petites quantitats i es dona forma. Es passa la massa per farina, ou batut i pa ratllat. Es fregeixen en oli ben calent.

- Freir en un poco de aceite y mantequilla 1 cebolla mediana y un diente de ajo cortados muy pequeños. Cuando estén fritos, añadir 200 g de champiñones cortados bien pequeños. Una vez fritos los champiñones, añadir 3 cucharadas de harina y mover un minuto. Añadir 300 ml de leche y remover. Retirar cuando la masa se desenganche de la sartén. Dejar enfriar. Cuando esté fría la masa se cogen pequeñas cantidades y se les da forma. Se pasa la masa por harina, huevo batido y pan rallado. Se fríen en aceite bien caliente.

- Fry in a little bit of oil ans butter a medium onion and a garlix clove cut tiny. When they are fried, add 200 g of very tiny cut champignon. Once fried champignon, add three soup spoons of flour and move for one minute. Add 300 ml of milk and move. Put out from fire when dough don't stick to the pan. Let get cold. When the dough is cold, get small pieces and give them shape of tube. Pass it by flour, egg and grated bread. Fry them in quite hot oil.

- Fritar num pouco de azeite e manteiga meia cebola media e um dente de alho cortados bem pequenos. Quando estiverem fritados, adicionar 200 g de champinhom cortado bem pequeno. Uma vez o champinhom frique fritado, adicionar três colheres grandes de farinha de trigo e mexer. Adicionar 300 ml de leite e mexer. Atirar do fogo quando a massa degrude da panela. Deixar esfriar. Quando a massa estiver fria, fazer pequenas cantidades e dar forma de tubo. Passar por farinha, ovo batido e pão ralado. Fritar em azeite bem quente.




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2 comentaris:

Pilar Martí ha dit...

M'encanten aquestes croquetes!!
Delicioses.

Un petó des de la meva cuina
http://cuinanatura.blogspot.com.es/

Anònim ha dit...

Molt b la recepta. A la llista dels ingredients hi has afegit 3 ous q no has fet servir durant la explicacio dl proces.