Pa de Cadis / Pan de Cádiz / Cádiz bread / Pão de Cádiz



















 

- Barrejar 250 g d'ametlla molta amb 250 g de sucre llustre i 50 g d'aigua. Fer plaques del massapà (la massa) i alternar-les amb fruita confitada tallada ben fina. Acabar allisant la superfície i pintant-la amb ou. Posar a forn suau (180-200 ºC) fins que estigui cuit: uns minuts. Deixeu-lo refredar abans de manipular.

- Mezclar 250 g de almendra molida con 250 g de azúcar glass y 50 g de agua. Hacer placas del mazapán (la masa) y alternarlas con fruta confitada cortada muy fina. Acabar alisando la superfície y pintándola con huevo. Poner en horno suave (180-200 ºC) hasta que esté cocido: unos minutos. Dejarlo enfriar antes de manipularlo.

- Mix 250 g of grinded almond with 250 g of icing sugar and 50 g of water. Make plattes or marzipan (the dough) and alternate them with layers of candied fruit cut thin. Finish smoothing the surface and painting it with egg. Put in a soft oven (180-200 ºC) until it is cooked: some few minutes. Let get cold before manipulate it.

- Misturar 250 g de amêndoa moída com 250 g de açúcar glacé e 50 g de àgua. Fazer placas do maçapão (a massa) e as alternar com fruta confeitada cortada fina. Alisar a superfície e a pintar comovo. Pôr no forno leve (180-200 ºC) até estiver cozinhado: uns poucos minutos. Deixar esfriar antes de o manipular