Macarrons amb nata i avellanes/ Macarrones con nata y avellanas/ Macaroni with cream and hazelnuts/ Macarrão com creme e avelãs





- Fregir una ceba mitjana tallada ben petita amb una mica d'oli. Afegir un grapat d'avellanes picades i remenar durant uns 10 segons. Afegir nata líquida (200 ml), sal i pebre negre i fer bollir durant uns tres minuts. Afegir la salsa als macarrons (250 g).
- Freir una cebolla mediana cortada muy pequeña con un poco de aceite. Añadir un puñado de avellanas machacadas y remover durante unos 10 segundos. Añadir nata líquida (200 ml), sal y pimienta negra y hacer hervir durante unos tres minutos. Añadir la salsa a los macarrones (250 g).
- Fry a medium onion cut very little with a little bit of oil. Add a handful of crushed hazelnuts and move for 10 seconds more or less. Add cream (200 ml), salt and black pepper and let it boil around three minutes. Add the sauce to macaroni (250 g).
- Fritar uma cebola mediana cortada muito pequena com um pouco de azeite. Adicionar um punhado de avelãs trituradas e mover por uns 10 segundos. Adicionar nata liquida (200 ml), sal e pimenta do reino e deixar ferver por uns três minutos. Adicionar o molho aos macarrões (250 g).