Tartaleta de tonyina i anxova / Tartaleta de atún y anchoa / Tuna and anchovy small tart / Tarte de atum e anchova


- Fregir dues cebes tallades ben petites. A mig fregir afegir un gra d'all tallat ben petit. Afegir mig got de vi blanc i deixar reduir. Després, 250 g de tomaquet triturat i deixar reduir. Quan s'hagi evaporat l'aigua del tomàquet, deixar atemperar. En una tartaleta, posar una mica de sofregit, una mica de tonyina en conserva i anxova.

- Freir dos cebollas cortadas muy pequeñas. A medio freir, añadir un diente de ajo cortado muy pequeño. Añadir medio vaso de vino blanco y dejar reducir. Después, 250 g de tomate triturado y dejar reducir. Cuando se haya evaporado el agua del tomate, dejar atemperar. En una tartaleta, poner un poco de sofrito, un poco de atún en conserva y anchoa.

- Fry two onions cut little. At medium frying, add a garlic clove cut tiny. Add half glass of white wine and let reduce. Later, add 250 g of grinded tomato and let reduce. When tomato water is evaporated, let loose temperature. In a small tart, put a little bit of sauce, a little bit of canned tuna and anchovy.

- Fritar dois cebolas cortadas ben pequenas. A medio fritar, adicionar uma dente de alho cortada muito pequena. Adicionar meio copo de vinho branco e deixar reduzir. Depois, adicionar 250 g de tomate triturado e deixar reduzir. Quando o àgua do tomate estiver evaporado, deixar que fique a temperatura ambiente. Numa tarte, botar um pouco de molho, um pouco de atum em conserva e anchova.