Pollastre "al ajillo"/ Pollo "al ajillo"/ Chicken with garlic flavour/ Frango ao aroma de alho



- En una olla posar oli (entre mig i un centímetre de fons) a calentar amb les dents d'all (2 caps) sense pelar i una fulla de llorer. Quan estiguin rosses s'afegeix el pollastre, sal i pebre negre. A mitja cocció del pollastre s'afegeix un got de cava o vi blanc. Esperar a que estigui fet.

- En una olla se pone aceite (entre medio y un centímetro de profundidad) a calentar con los dientes de ajo (2 cabezas) sin pelar y una hoja de laurel. Cuando estén dorados se añade el pollo, sal y pimienta negra. A media cocción de añade un vaso de cava o vino blanco. Esperar a que esté hecho

- In a pot add oil (a layer of half or one centimetre) to heat with cloves of garlic (2 heads of garlic) withou peeling and a bay leaf. After some minutes add the chicken, salt and black pepper. When the chicken is half cooked add a glass of Cava or white wine. Wait to it is done.

- Numa panela adicionar azeite (entre meio e um centímetro de profundidade) a esquentar com os dentes de alho (2 cabeças de alho) sem pelar e uma folha de louro. Depois duns minutos adicionar o frango, sal e pimenta negra. Quando o frango estiver meio cozinhado adiciona-se um copo de Cava ou vinho branco. E esperar a que esteja cozinhado.