Macarrons amb xoriç/ Macarrones com chorizo/ Penne sith sausage/ Macarronada com linguiça


- Fregir una ceba tallada ben petita amb una mica d'oli. Quan estigui fregida, afegir dues dents d'all tallades petites i xoriç (la quantitat depen de com t'agrada). Quan el xoriç estigui fet afegir un got de vi blanc. Quan el vi ha evaporat afegir una culleradeta de pebre vermell, sal i tomaquet triturat (500 g). Afegir espècies. Quan la salsa estigui feta, afegir als macarrons.

- Freir una cebolla cortada bien pequeña con un poco de aceite. Cuando esté frita, añadir dos dientes de ajo y chorizo (la cantidad depende del gusto de cada uno). Cuando el chorizo esté hecho, añadir un vaso de vino blanco. Cuando el vino haya evaporado, añadir una cucharadita de pimentón, sal y tomate triturado (500 g). Añadir especias. Cuando la salsa esté hecha, añadir a los macarrones.

- Fry an onion cut very little with a bit of oil. When it is fried, add two garlic cloves cut very tiny and sausage (the quantity depends on how much you like it). When sausage is done, add a glass of white wine. When wine is evaporated, add a tea-spoon of paprika, salt and grinded tomato (500 g). Add spices. When sauce is done, add to penne.

- Fritar una cebolha cortada bem pequena com um pouco de azeite. Quando estiver frita, adicionar duas dentes de alho cortadas pequenas e linguiça (a cantidade depende do gosto). Quando a linguiça estiver frita, adicionar um copo de vinho branco. Quando o vinho estiver evaporado, adicionar um colher pequeno de pimentão vermelho, sal e tomate triturado (500g). Adicionar especiarias. Quando o molho estiver feito, adicionar à macarronada.