Pollastre amb samfaina/ Pollo con "samfaina"/ Chicken with "samfaina"/ Frango com "samfaina"



- Fregir els trossos de pollastre (1 i mig) en oli (no massa). Quan estiguin mig cuits, afegir tres dents d'all sense pelar, dues cebes grans tallades a trossos mitjans, i dos pebrots verds i un vermell gran tallats a trossos mitjans. Quan estiguin les verdures mig cuites afegir una albergínia gran i un carbassó i mig tallats a trossos mitjans, 400 g de tomàquet triturat, sal i pebre negre. Deixar coure tot junt.

- Freir los trozos de pollo (1 y medio) en aceite (no demasiado). Cuando estén medio cocidos, añadir tres dientes de ajo sin pelar, dos cebollas grandes cortadas a trozos medianos, y dos pimientos verdes i uno rojo grande cortados a trozos medianos. Cuando las verduras estén medio cocidas añadir una berenjena grande y un calabacín y medio cortados a trozos medianos, 400 g de tomate triturado, sal y pimienta negra. Dejar cocer todo junto.

- Fry the pieces of chicken (one and a half) in oil (not much). When they are half cooked, add three garlic cloves without peeling, two big onions cut in medium pieces, and two green peppers and a big red pepper cut in medium pieces. When vegetables are half cooked, add a big aubergine and one and a half courgette, 400 g of grinded tomato, salt and black pepper. Let it cook together.

- Fritar os pedaços de frango (um e meio) em azeite (não muito). Quando estiverem meio cozinados, adicionar três dentes de alho sem pelar, dois cebolhas grandes cortadas em pedaços medianos, e dois pimentos verdes e um pimento vermelho cortados em pedaços medianos. Quando as verduras estiverem meio cozinhadas, adicionar uma berinjela grande e um abrobinha e meio cortados em pedaços medianos, 400 g de tomate triturado, sal e pimenta do reinho. Deixar cozinhar todo junto.