Sangria de cava/ Sangría de cava


- Barrejar en un gerro un prèssec, una poma i una pera tallats a trossos, mitja llimona tallada a rondanxes, cinc cullerades grans de sucre i un raig de brandy. Després afegir una llauna de refresc de taronja (millor sense gas). Deixar a la nevera. Abans de servir, afegir una ampolla de cava ben fred.

- Mezclar en una jarra un melocotón, una manzana y una pera cortados en pedazos, medio limón cortado en rodajas, cinco cucharadas grandes de azúcar y un chorrito de brandy. Después añadir una lata de refresco de naranja (mejor sin gas). Dejar en la nevera. Antes de servir, añadir una botella de cava.

- Mix in a jag a peach, an apple and a peach cut in pieces, half lemon in slices, five soup spoons of sugar and a trickle of brandy. Later, add a can of orange refreshment (better non fizzy drink). Put in the fridge. Before serving, add a bottle of cava.

- Misturar numa jarra um pêssego, uma maçã e uma pêra em pedaços, meio limão em rodelas e um jorrinho de brandy. Depois, adicionar uma lata de refrigerante de laranja (melhor sem gás). Por na geleira. Antes de servir, adicionar uma garrafa de cava.

1 comentari:

Corey @ Family Fresh Meals ha dit...

Cava fruit is one of my favorites. I cannot wait to give this a try!