Amanida xinesa/ Ensalada china/ Chinese salad/ Salada xinesa


- Barrejar enciam tallat a trossos no gaire petits amb brots de soja, una mica de sal i vinagre barrejat amb sucre llustre (dues parts de vinagre d'arròs per cada part de sucre). Posar pernil en dolç tallat a tires i AGAR-AGAR per sobre.

- Mezclar lechuga cortada a pedazos no muy pequeños con brotes de soja, un poco de sal y vinagre mezclado con azúcar glass (dos partes de vinagre de arroz por cada parte de azúcar). Poner jamón york cortado a tiras y AGAR-AGAR por encima.

- Mix lettuce cut in pieces not very little with soybean germs, a little bit of salt and vinegar mixed with icing sugar (two parts of vinegar for each part of sugar). Put boiled ham in strips and AGAR-AGAR on the top.

- Misturar alface cortado em pedaços não muito pequenos com germes de soja, um pouco de sal e vinagre misturado com açúcar glacê (dois partes de vinagre de arroz por cada parte de açúcar). Por presunto cortado em tiras e AGAR-AGAR por acima.

2 comentaris:

Clara ha dit...

Quina bona pintaaaaa!!!

Mireia ha dit...

Sempre ma encantat aquest gust com dolcet que te l'amanida dels restaurants xinessos... es deu a algun tipus de salsa en concret??
Te una bona pinta...
Felicitats pel blog i el fotolog!