Briwat de vedella/ Briwat de ternera/ Beef Briwat/ Briwat de vitela


- En tires de massa filo, posar una mica de preparació de carn picada: per cada 250 grams de carn picadam afegir una ceba tendra mitjana tallada ben petita i fregir amb una mica d'oli; afegir sal, canyella en pols, pebre negre i julivert; deixar refredar. Enrotllar donant forma de triangle i fregir en abundant oli calent.

- En tiras de masa filo, poner un poco de preparación de carne picada: por cada 250 gramos de carne picada añadir una cebolleta cortada muy pequeña y freir con un poco de aceite; añadir sal, canela molida, pimienta negra y perejil; dejar enfriar. Enrollar dando forma de triángulo y freir en abundante aceite caliente.

- In stripes of philo pastry, put a little of ground meat preparation: for every 250 grams of ground meat add a medium onion cut very little and fry with a little bit of oil; add salt, ground cinnamon, black pepper and parsley; let get cold. Roll giving a triangle shape and fry in plentiful hot oil.

- Em tiras de massa filo, por um pouco de preparação de carne moída: por cada 250 gramos de carne moída adicionar uma cebolinha mediana cortada bem pequena e fritar com um pouco de azeite; adicionar sal, canela, pimenta do reinho e salsinha; deixar enfriar. Enrolar dando forma de triàngulo e fritar em azeite abundante e quente.