Cous-cous vermell/ Cous-cous rojo/ Red cous-cous/ Cous-cous vermelho
- Cuinar un got de cous-cous.
En dues cullerades d'oli, fregir una ceba tendra gran i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. A mitja cocció afegir una dent d'all tallada ben petita i sal. Afegir una culleradeta de pebre vermell (millor picant) i afegir el cous-cous. Remenar durant un parell de minuts.
- Cocinar un vaso de cous-cous.
En dos cucharadas de aceite, freir una cebolleta grande y un pimiento verde mediano cortados muy pequeños. A media cocción añadir un diente de ajo cortado bien pequeño y sal. Añadir una cucharadita de pimentón (mejor picante) y añadir el cous-cous. Remover durante un par de minutos.
- Cook one glass of cous-cous.
In two soup-spoons of oil, fry a big spring onion and a medium green pepper cut very little. At half cooking, add one garlic clove cut tiny and salt. Add a tea-spoon of paprika (better, hot paprika) and add cous-cous. Mix during a pair of minutes.
- Cozinhar um copo de cous-cous.
Em dois colheres grandes de azeite, fritar uma cebolinha grande e um pimento verde mediano cortados bem pequenos. A meia cocção, adicionar um dente de alho cortado bem pequeno e sal. Adicionar um colher pequeno de pimentão (melhor picante) e adicionar o cous-cous. Misturar por uns dois minutos.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada