Faves a la catalana/ Habas a la catalana/ Catalan style broad beans/ Favas à catalana
- Fregir dues cedes tendres grans tallades ben petites en mig got d'oli, amb sal i pebre negre. Quan estiguin fregides, afegir dues dents d'all i 100 grams de cansalada tallada a daus petits. Quan la cansalada estigui feta afegir un raig de brandy. Quan el brandy s'hagi evaporat, afegir una culleradeta de pebre vermell y 1 quilo de faves. Remenar. Afegir un got d'aigua i tapar. Als deu minuts, afegir 150 grams de butifarra negra tallada a daus petits. Tapar. Remenar de quan en quan. Quan estigui a punt d'apagar el foc, afegir cinc fulles de menta tallades ben petites.
- Freir dos cebolletas grandes cortadas bien pequeñas en medio vaso de aceite, con sal y pimienta negra. Cuando estén fritas, añadir dos dientes de ajo cortados bien pequeños y 100 gramos de panceta cortada en dados pequeños. Cuando la panceta esté hecha, añadir un chorro de brandy. Quando el brandy se haya evaporado, añadir una cucharadita de pimentón y 1 kilo de habas. Remover. Añadir un vaso de agua y tapar. A los diez minutos, añadir 150 gramos de morcilla cortada a dados pequeños. Tapar. Remover de vez en cuando. Cuando se esté a punto de apagar el fuego, añadir cinco hojas de menta cortadas bien pequeñas.
- Fry two spring-onions cut very little in half a glass of oil, with salt and black pepper. When they are fried, add two garlic cloves cut little and 100 grams of pork belly cut in small dices. When pork belly is done, add a trickle of brandy. When brandy is evaporated, add a tea-spoon of paprika and a kilo of broad beans. Toss. Add a glass of water and cover. After ten minutes, add 150 grams of black pudding cut in dices. Cover. Toss from time to time. When it is close to turn off the fire, add five mint leaves cut tiny.
-Fritar duas cebolinhas grandes cortadas bem pequenas com meio copo de azeite, com sal e pimenta do reinho. Quando estiverem fritas, adicionar duas dentes de alho cortadas pequenas e 100 gramos de bacon cortado em dadinhos. Quando o bacon estiver cozinhado, adicionar um jorrinho de brandy. Quando o brandy estiver evaporado, adicionar uma colher pequena de pimentão e um kilo de favas. Remexer. Adicionar um copo de agua e tapar. Depois de dez minutos, adicionar uma morcela cortada em dadinhos. Tapar. Remexer de quando em quando. Quando estiver a punto de apagar o fogo, adicionar cinco folhas de hortelã cortadas bem pequenas.
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