Gelat de mango/ Helado de mango/ Mango ice-cream/ Sorvete de mango


- Congelar dos mangos en trossos. Quan estiguin congelats, afegir 30 g de sucre i 100 ml de nata líquida. Triturar. Deixar el resultat al congelador. Remoure de quan en quan.

- Congelar dos mangos en pedazos. Cuando estén congelados, añadir 30 g de azúcar y 100 ml de nata líquida. Triturar. Dejar el resultado en el congelador. Remover de vez en cuando.

- Freeze two mangoes in pieces. When they are frozen, add 30 g of sugar and 100 ml of cream. Grind it. Let the result on the freezer. Move from time to time.

- Congelar dois de mangos em pedaços. Quandos os mangos estiverem congelados, adicionar 30 g de açúcar e 100 ml de nata líquida. Triturar. Deixar o resultado no congelador. Remover de vez em quando.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ei, que avui tens el flog a tope!
no saps la il.lusio que em fa veure sushi x aqui, porto 2 setmanes pensant que n'he de fer (pero em fa una mandra...).

Anònim ha dit...

per cert, que aquest gelat de mango tambe te una pinta impressionant!