Carpaccio d'ou de reig


- Cobrir un plat amb llàmines fines d'ou de reig. Per sobre afegir una salsa feta amb una cullerada de suc de llimona, tres cullerades d'oli, una cullerada de porradell tallat ben petit, sal i pebre negre. Acabar amb formatge parmesà.

- Cubrir un plato con láminas finas de "ous de reig". Por encima añadir una salsa hecha con uma cucharada de zumo de limón, tres cucharadas de aceite, una cucharada de cebollino cortado muy pequeño, sal y pimienta negra. Acabar con queso parmesano.

- Cover a dish with thin slices of "ous de reig". On it add a sauce made with a soup-spoon of lemon juice, three soup-spoons of oil, one soup-spoon of "ciboulet" cut tiny, salt and black pepper. Finish with Parmigianno cheese.

- Cobrir un prato com làminas finas de "ous de reig". Por acima, adicionar um molho feito com uma colher grande de suco de limão, três colheres grandes de azeite, uma colher grande de "ciboulet" cortado bem pequeno, sal e pimenta do reino. Acabar com queijo parmesano.