Crudités


- Tallar mitja branca d'api, mig cogombre, una pastanaga, una ceba tendra i unes fulles d'endivia a bastons. Servir amb una salsa feta amb un iogurt, una cullerada d'oli, una cullerada de porradell (ciboulet) picat, sal i pebre negre.

- Cortar media rama de apio, medio pepino, una zanahoria, una cebolleta y unas hojas de endivia en bastones. Servir con una salsa hecha con un yoghourt, una cucharada de aceite, una cucharada de cebollinho picado, sal i pimienta negra.

- Cut in little bars half branch of celery, half cucumber, a carrot, a spring onion and some leaves of endives. Serve with a sauce made with a yoghourt, a soup-spoon of oil, a soup-spoon of "ciboulet" cut tiny, salt and black pepper.

- Cortar meia rama de aipo, meio pepino, uma cenoura, uma cebolinha e algumas folhas de endívia em barrinhas. Servir com um molho feito com um iogurte, uma colher grande de azeite, uma colher grande de "ciboulet" cortado bem pequeno, sal e pimenta do reino.