Crema de ceps/ Crema de boletos edulis/ Boletus eudlis cream/ Creme de boletos edulis



- Posar a bullir dues patates grosses i mitja ceba tendra mitjana amb aigua que les cobreixi un parell de centímetres més. Quan estigui bollida, afegir la mateixa quantitat (en volum) de ceps que de patata. Quan els ceps estiguin cuits, afegir una mica de llet i triturar. Corregir la textura amb aigua i posar sal. Servir amb una mica d'oli i pebre negre.

- Poner a hervir dos patatas grandes y media cebolleta mediana con agua que las cubra un par de centímetros más. Cuando esté hervida, añadir la misma cantidad (en volumen) de boletos edulis que de patata. Cuando los boletos estén cocidos, añadir un poco de leche y triturar. Corregir la textura con agua y añadir sal. Servir con un poco de aceite y pimienta negra.

- Boil two big potatoes and half medium spring onion with water that covers them a pair of centimetres more. When it is boiled, add the same quantity (in volume) of boletus edulis than potato. When boletus are boiled, add a little bit of milk and grind it up. Correct texture with water and add salt. Serve with a little bit of oil and black pepper.

- Por a ferver dois patatas grandes com meia cebolinha mediana com agua que as cobra uns dois centímetros mais. Quando estiverem fervidas, adicionar a mesma cantidade (em volume) de boletos edulis do que batata. Quando os boletos estiverem cozinhados, adicionar um pouco de leite e triturar. Corrigir a textura com agua e adicionar sal. Servir com um pouco de azeite e pimenta do reino.