Briwat de cacahuet/ Briwat de cacahuete/ Peanut Briwat/ Briwat de amendoim


- En tires de massa filo, posar una mica de barreja de cacahuets molts i mel. Enrotllar donant forma de triangle, pintar amb mantega. Posar a forn suau (180 ºC) fins que la massa estigui cruixent. Al treure del foc, afegir un xarop fet amb la següent proporció: per cada vuit cullerades d'aigua, posar vuit cullerades de sucre; fer bollir una estona; i a l'apagar afegir dues culleradetes d'esència de flor de llimoner.

- En tiras de masa filo, poner un poco de mezcla de cacahuete molidos y miel. Enrollar dando forma de triángulo, pintar con mantequilla. Poner en un horno suave (180 ºC) hasta que la masa esté crujiente. Al sacar del horno, añadir un jarabe hecho con la siguiente proporción: por cada ocho cucharadas de agua, añadir ocho cucharadas de azúcar; hacer hervir un rato; y al apagar añadir dos cucharaditas de esencia de azahar.

- In stripes of philo pastry, put a little of mix of grounded peanuts and honey. Roll giving a triangle shape and paint with butter. Put in a warm oven (180 ºC) till pastry is crunchy. When put them out from the oven, add a syrup with these proportions: for every eight soup-spoons of water add eight soup-spoons of sugar; let it boil for a while; and turning off the fire, add two tea-spoons of orange blossom essence.

- Em tiras de massa filo, por um pouco de mistura de amendoins e mel. Enrolar dando forma de triàngulo e pintar com manteiga. Por no forno leve (180 ºC) até a massa estiver crocante. Ao tirar fora do forno, adicionar um xarope feito com a seguinte proporção: por cada oito colheres grandes de água, adicionar oito colheres de açúcar; deixar ferver por uns instantes; ao tirar fora do fogo, adicionar dois colheres pequenas de essência de flor de laranjeira.