Rotlles de poma/ Rollos de manzana/ Apple rolls/ Enrolados de maçã


- Cuinar tres pomes tallades a daus amb una cullerada de mantega, quatre cullerades de sucre i una de rom. A foc molt suau, fins que no quedi aigua. Posar una mica de la poma en una fulla de pasta filo i enrotllar. Posar al forn suau. Servir amb sucre llustre per sobre.

- Cocinar tres manzanas cortadas a dados con una cucharada de mantequilla, quatro cucharadas de azúcar y una de ron. A fuego muy suave, hasta que no quede agua. Poner un poco de la manzana en una hoja de pasta filo y enrrollar. Poner a horno suave. Servir con azúcar glass por encima.

- Cook three apples cut in dices with a soup-spoon of butter, four soup-spoons of sugar and one of rhum. With very low fire, until there is no water. Put a little of apple in a philo pastry sheet and roll. Put in low oven. Serve with icing sugar on it.

- Cozinhar três maçãs cortadas em dados com uma colher grande de manteiga, quatro colheres grades de açúcar e uma de rom. Num fogo muito leve, até não quedar àgua. Por um pouco de maçã numa folha de massa filo e rolar. Servir com açúcar glacê.