- Posar les fabes 8 hores en remull amb aigua freda. Després posar a bollir lentament les faves, una ceba, un porro, un tall de cansalada (250 g), un xoriç (150 g) i una botifarra negra (150 g) en aigua que les cobreixi. Moure i retirar l'escuma. Afegir aigua freda si és necessari. A les dues hores estará feta. Retirar la ceba i el porro i triturar-los amb una mica d'aigua de bollir les fabes. Tornar a afegir el resultat a les fabes.Servir amb la cansalada, el xoriç i la botifarra tallades.
- Poner las fabes 8 horas en remojo con agua fría. Después, poner a hervir lentamente las fabes, una cebolla, un puerro, un trozo de tocino (250 g), un chorizo (150 g) y una morcilla (150 g) en agua que las cubra. Remover y retirar la espuma. Añadir agua fría si es necesario. A las dos horas estará hecha. Retirar la cebolla y el puerro y triturarlos con un poco del agua de hervir las fabes. Volver a añadir el resultado a las fabes. Servir con el tocino, el chorizo y la morcilla cortados.
- Put the fabes (special beans) with cold water for 8 hours. After it, put to boil slowly the fabes with one onion, one leek, a piece of bacon (250 g), a sausage (150 g) and black pudding (150 g) in water till they are covered. Move and put out the foam. Add cold water if it is necessary. Two hours later it will be ready. Remove the onion and the leek and grind up with a little bit of water from fabes. Put the result back to the fabes. Serve with bacon, sausage and black pudding cut in pieces.
- Pôr as fabes (feijão especial) com àgua frio por 8 horas. Depois, por a cozinhar as fabes com uma cebola, um alho poró, um pedaço de toucinho (250 g), uma linguiça (150 g) e uma morcela (150 g) em àgia até estiverem cobertos. Mexer e tirar fora a espuma. Adicionar àgua frio se for necessario. Depois de duas horas estará preparada. Tirar a cebola e o alho poró e os triturar com um pouco de água das fabes. Voltar a deixar o resultado com as fabes. Servir com o toucinho, a linguiça e a morcela cortados em pedaços.
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