Baklawa de coco/ Coconut baklawa


- Posar quatre fulles de massa filo una a sobre de l'altra untant mantega fosa entre cada fulla. A sobre, posar una barreja de coco ratllat i mel i enrotllar. Tallar en trossos no molt petits i afegir una mica més de mantega fossa. Posar a forn suau (180 ºC) fins que la massa estigui cruixent. Al treure del foc, afegir un xarop fet amb la següent proporció: per cada vuit cullerades d'aigua, posar vuit cullerades de sucre; fer bollir una estona; i a l'apagar afegir dues culleradetes d'esència de flor de llimoner.

- Poner cuatro hojas de masa filo una encima de otra untando mantequilla fundida entre cada hoja. Encima, poner una mezcla de coco rallado y miel y enrollar. Cortar en pedazos no muy pequeños y añadir un poco más de mantequilla fundida por encima. Poner en un horno suave (180 ºC) hasta que la masa esté crujiente. Al sacar del horno, añadir un jarabe hecho con la siguiente proporción: por cada ocho cucharadas de agua, añadir ocho cucharadas de azúcar; hacer hervir un rato; y al apagar añadir dos cucharaditas de esencia de azahar.

- Put four sheets of philo pastry one on the other, spreading melt butter between sheets. On it, add a mixture of grated coconut and honey and roll. Cut in no very little pieces and add a little bit more of melt butter on them. Put in a warm oven (180 ºC) till pastry is crunchy. When put them out from the oven, add a syrup with these proportions: for every eight soup-spoons of water add eight soup-spoons of sugar; let it boil for a while; and turning off the fire, add two tea-spoons of orange blossom essence.

- Por quatro folhas de massa filo uma acima da outra, untando manteiga fundida entre cada folha. Acima, por uma mistura de côco ralado e mel e rolar. Cortar em pedaços não muito pequenos e adicionar um pouco mais de manteiga por acima. Por no forno leve (180 ºC) até a massa estiver crocante. Ao tirar fora do forno, adicionar um xarope feito com a seguinte proporção: por cada oito colheres grandes de água, adicionar oito colheres de açúcar; deixar ferver por uns instantes; ao tirar fora do fogo, adicionar dois colheres pequenas de essência de flor de laranjeira.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

actualizaaaa

Ivis

Anònim ha dit...

Delicioso doce