Ous remenats amb rossinyols/ Huevos revueltos con rebozuelos/ Scrambled eggs with rossinyols/ Ovos remexidos com rossinyols


- En una paella ben calenta amb tres cullerades d'oli, afegir 500 g de rossinyols i 100 g de pernil serrà picat. Quan estiguin fets, afegir 8 ous, pebre negre i orenga i remenar.

- En una sartén muy caliente con tres cucharadas de aceite, añadir 500 g de rebozuelos (Cantharellus Cibarius) y 100 g de jamón serrano picado. Cuando estén hechos, añadir 8 huevos, pimienta negra y orégano y remover.

- In a very hot frying pan with three sopu-spoons of oil, add 500 g of rossinyols (Cantharellus Cibarius) and 100 g of cured ham. When they are done, add 8 eggs, black pepper and oregano and mix.

- Numa padela bem quente com três colheres grandes de azeite, adicionar 500 g de rossinyols (Cantharellus Cibarius) e 100 g de presunto de Parma picado. Quando estiverem cozinhados, adicionar 8 ovos, pimenta do reino e orêgano e mexer.