Batut de xocolata/ Batido de chocolate/ Chocolate milk-shake
- Posar a bollir a foc suau quatre gots de llet, 350 g de xocolata, una culleradeta de vainilla ensucrada i sis cullerades de sucre. Quan tot estiqui ben homogeni, colar i refredar.
- Poner a hervir a fuego suave cuatro vasos de leche, 350 g de chocolate, una cucharadita de vainilla azucarada y seis cucharadas de azúcar. Cuando todo esté homogéneo, colar y enfriar.
- Put to boil with low fire four glasses of milk, 350 g of chocolate, one tea-spoon of sugared vanilla and six soup-spoons of sugar. When all is uniform, strain and make it be cold.
- Por a ferver em fogo leve quatro copos de leite, 350 g de chocolate, uma colher pequena de baunilha em açúcar e seis colheres grandes de açúcar. Quando todo estiver homogêneo, coar e esfriar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Pues me está dando un hambre con las recetas que pones. Tienen buena pinta. ¿¿qué significa título de ""beatus ille"??
Publica un comentari a l'entrada