Gambes "al ajillo"/ Gambas al ajillo/ Garlic flavour prawns/ Camarões ao aroma de alho


- Netejar 500 g de gambes (treure cap, closca i intestins). En una paella ben calenta, afegir dues cullerades d'oli i tres grans d'all tallats molt petits. Acte seguit, afegir les gambes, una mica de sal i una mica de pebre. No deixar coure molt.
- Limpiar 500 g de gambas (quitar cabeza, cáscaras e intestinos). En una sartén muy caliente, añadir dos cucharadas de aceite y tres dientes de ajo cortados muy pequeños. Acto seguido, añadir las gambas, un poco de sal y un poco de pimienta. No dejar cocer mucho.
- Clean 500 g of prawns (put out head, shell and guts). In a very hot frying pan add two soup-spoons of oil and three garlic cloves cut tiny. Immediately, add prawns, a little bit of salt and a little bit of black pepper. Do not let cook much.
- Limpar 500 g de camarões (tirar a cabeça, a casca e os intestinos). Numa frigideira muito quente adicionar duas colheres grandes de óleo e três dentes de alho cortados muito pequenos. Imediatamente, adicionar os camarões, um pouco de sal e um pouco de pimenta do reino. Não deixar cozinhar muito.

1 comentari:

Corey @ Family Fresh Meals ha dit...

This one looks delish and easy! Love that