Canapé de formatge a les fines herbes/ Canapé de queso a las finas hierbas/ Canape of cheese aus fines herbes/ Canapê de queijo às finas herbas


- Sobre un triangle de pa de sègol, posar una barreja de formatge amb la següent composició: 50 g de formatge crema, mitja culleradeta de pebre negre, una culleradeta de cibulet, una culleradeta de julivert, una culleradeta d'orenga i una culleradeta d'alfàbrega.
- Sobre un triángulo de pan de centeno, poner una mezcla de queso con la siguiente composición: 50 g de queso crema, media cucharadita de pimienta negra, una cucharadita de cebollino, una cucharadita de perejil, una cucharadita de orégano y una cucharadita de albahaca.
- On a triangle of rye bread, put a mixture of cheese in this composition: 50 g of creamy cheese, half a tea-spoon of black pepper, a tea-spoon of ciboulette, a tea-spoon of parsley, a tea-spoon or oregano and a tea-spoon of basil.
- Acima dum triângulo de pão de centeio, por uma mistura de queijo com a seguinte composição: 50 g de queijo creme, meia colher pequena de pimenta do reino, uma colher pequena de ciboulette, uma colher pequena de salsinha, uma colher pequena de orêgano e uma colher pequena de alfavaca.

1 comentari:

Corey @ Family Fresh Meals ha dit...

Mmmmmmm.. this one looks great!