Fríjoles charros


- Posar 350 g de mongetes morades en remull durant una nit. Bollir les mongetes en aigua que les cobreixi, amb una ceba gran tallada ben petita. A part, fregir 150 g de cansalada curada, 250 de xoriço i 150 de pernil serrà, tot tallat ben petit. Afegir les carns fregides a les mongetes quan aquestes portin 45 minuts bollint. També, afegir una culleradeta d'orenga i pebre negre. Deixar coure. Afegir aigua quan es necessiti.
- Poner 350 g de alubias coloradas en remojo durante una noche. Hervir las alubias en agua que las cubra, con una cebolla grande cortada muy pequeña. Aparte, freir 150 g de panceta curada, 250 g de chorizo y 150 g de jamón serrano, todo cortado muy pequeño. Añadir las carnes fritas a las judías cuando éstas lleven 45 minutos hirviendo. También, añadir una cucharadita de orégano y pimienta negra. Dejar cocer. Añadir agua cuando sea necesario.
- Put 350 g of red beans in water for a night. Boil beans in water that cover them, with a big onion cut tiny. In another frying pan, fry 150 g of bacon, 250 of sausage and 150 of cured ham, all cut very little. Add the fried meat when beans are 45 minutes boiling. Also, add a tea-spoon of oregano and black pepper. Let cook. Add water whenever it is necessary.
- Por 350 g de feijão vermelho em àgua por uma noite. Ferver o feijão em àgua que o cubra, com uma cebola grande cortada bem pequena. Numa panela, fritar 150 g de bacon, 250 g de xouriço e 150 g de perna de porco curada tudo cortado pequeno. Adicionar as carnes fritadas quando o feijão já estiver fervindo por 45 minutos. Também, adicionar uma colher pequena de orêgano e pimenta do reinho. Deixar cozinhar. Adicionar àgua quando for necessàrio.