Arrós amb trompetes de la mort/ Arroz con trompetas de la muerte/ Rice with Death trumpets/ Arroz com trompetes da morte


- Fregir en una mica d'oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits afegir un gra d'all i mitja cullerada de julivert tot tallat petit. De seguida, mig got de vi blanc. Quan el vi s'hagi evaporat, afegir mitja culleradeta de pebre vermell i sis cullerades de tomaquet ratllat. Quan el tomaquet estigui ben fregit, afegir tres gots d'arrós i remenar. Després d'un minut, afegir les trompetes de la mort i nou gots de brou de verdures. Deixar coure, controlant el nivell de sal.
- Freir en un poco de aceite una cebolla mediana y un pimiento verde mediano cortados muy pequeños. Cuando estén fritos, añadir un diente de ajo y media cucharada de perejil todo cortado muy pequeño. En seguida, medio vaso de vino blanco. Cuando el vino se haya evaporado, añadir media cucharadita de pimentón y seis cucharadas de tomate rallado. Cuando el tomate esté bien frito, añadir tres vasos de arroz y mover. Después de un minuto, añadir las trompetas de la muerte (Craterellus Cornucopioides) y nueve vasos de caldo de verduras. Dejar cocer, controlando el nivel de sal.
- Fry in a bit of oil a medium onion and a medium green pepper, all cut very little. When they are fried, add a garlic clove and half a soup-spoon of parsley cut tiny. Immediately, half a glass of white wine. When wine is evaporated, add half a tea-spoon of paprika and six soup-spoons of grated tomato. When tomato is fried, add three glasses of rice and move. After a minute, add the Death trumpets (Craterellus Cornucopioides) and nine glasses of vegetables stock. Let cook, controlling the level of salt.
- Fritar num pouco de óleo uma cebola mediana e um pimento verde mediano, tudo cortado bem pequeno. Quando estiverem fritos, adicionar uma dente de alho e meia colher grande de salsinha cortados muito pequenos. Imediatamente, meio copo de vinho branco. Quando o vinho estiver evaporado, adicionar meia colher pequena de pimentão e seis colheres grandes de tomate triturado. Quando o tomate estiver frito, adicionar três copos de arroz e mexer. Depois dum minuto, adicionar as trompetes da morte (Craterellus Cornucopioides) e nove copos de caldo de verduras. Deixar cozinhar controlando o nivel de sal.