Poma al forn/ Manzana al horno/ Oven made apple/ Maçã ao forno


- Treure el cor de 4 pomes i fer un petit tall a la pell, al voltant de cada una d'elles. En cada una, posar una culleradeta de rom, mitja de pell de taronja ratllada i acabar d'omplir el forat amb sucre. Afegir mig got d'aigua per sobre i coure al forn (normal o microones) fins que estiguin toves. Servir a temperatura ambient.
- Quitar el corazón a 4 manzanas y hacer un pequeño corte en la piel, alrededor de cada una de ellas. En cada una, añadir una cucharadita de ron, media cucharadita de piel de naranja rallada y acabar de llenar el agujero con azúcar. Añadir medio vaso por encima i cocer en el horno (normal o microondas) hasta que estén blandas. Servir a temperatura ambiente.
- Put out the seeds of 4 apples and cut the skin with a thin cut around them. In everyone, add a tea-spoon of rhum, half a tea-spoon of grated orange peel and fill them up with sugar. Add half a glass on them and cook in the oven (regular or microwave) until they are cooked. Serve with environment temperature.
- Tirar as sementes de 4 maçãs e cortar a pele delas com um corte fino ao redor. Em cada uma, adicionar uma colher pequena de rum, meia colher pequena de pele ralada de laranja e acabar de recheiar com açúcar. Adicionar meio copo de àgua e as cozinhar no forno (normal o microondas) até estiverem moles. Servir à temperatura do ambiente.