- Fregir una ceba gran i un pebrot verd tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir dos grans d'all tallats ben petits i, acte seguit, cinc cullerades de tomaquet ratllat. Quan el tomaquet estigui fregit, afegir una culleradeta de pebre vermell i uns 150 g de xoriç tallat a talls de mig centímetrede gruix. Desrpés de tres minuts, afegir quatre patates grans tallades a daus grans i cobrir amb aigua. Corregir de sal. Deixar coure fins que les patates estiguin cuites.
- Freir una cebolla grande y un pimiento verde cortados muy pequeños en un poco de aceite. Cuando estén fritos, añadir dos dientes de ajo cortados muy pequeños y, acto seguido, cinco cucharadas de tomate rayado. Cuando el tomate esté frito, añadir una cucharadita de pimentón y unos 150 g de chorizo cortado a trozos de medio centímetro de grosor. Después de tres minutos, añadir cuatro patatas grandes cortadas a dados grandes y cubrir con agua. Corregir de sal. Dejar cocer hasta que las patatas estén cocidas.
- Fry a big onion and a green pepper all cut very little in a bit of oil. When they are fried, add two garlic cloves cut tiny and, immediately, five soup-spoons of grated tomato. When tomato is fried, add a tea-spoon of paprika and 150 g of sausage cut in slices of half a centimetre. After three minutes, add four big potatoes cut in big dices and cover with water. Control salt level. Let cook until potatoes are cooked.
- Fritar uma cebola grande e um pimento verde cortados a pedaços pequeninhos num pouco de aceite. Quando estiverem cozinhados, adicionar duas dentes de alho cortados pequenos e, imediatamente, cinco colheres grandes de tomate ralado. Quando o tomate estiver fritado, adicionar meia colher pequena de pimentão e 150 g de xouriço cortado a pedaços de meio centimetro de largura. Depois de três minutos, adicionar quatro batatas cortadas em dados grandes e cobrir com àgua. Controlar o nivel de sal. Deixar cozinhar até as batatas estiverem cozinhadas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada