Salsa Romesco/ Romesco sauce/ Molho Romesco


- Escalibar tres tomàquets mitjans i dos grans d'all. Triturar els tomaquets sense pell i llavors, els grans d'all sense pell, un grapat d'avellanes, la carn de dues nyores hidratades, una llesca petita de pa fregit, una mica de sal, una mica de vinagre i mig got d'oli.
- Cocer en el horno tres tomates medianos y dos dientes de ajo. Triturar los tomates sin piel ni semillas, los dientes de ajo sin piel, un puñado de avellanas, la carne de dos ñoras hidratadas, una rebanada pequeña de pan frito, un poco de sal, un poco de vinagre y medio vaso de aceite.
- Cook in the oven three medium tomatoes and two garlic cloves. Grind tomatoes peeled and unseeded, the garlic cloves, a handful of hazelnuts, the flesh of two hydratated dried peppers, a little slice of fried bread, a little bit of salt, a little bit of vinegar and half a glass of oil.
- Cozinhar no forno dois tomates e dois dentes de alho. Triturar os tomates sem pele e sementes, os dentes de alho, um punhado de avelãs, a carne de dois pimentos secos hidratados, uma fatia pequena de pão frito, um pouco de sal, um pouco de vinagre e meio copo de óleo.