Rúcula calent/ Rúcula caliente/ Hot aurugula/ Rucula quente


- Sobre una llesca de pà integral, posar una mica de formatge Emmental, tomàquet a llesques fines i fulles de rúcula. Cobrir amb una altra llesca de pà integral i calentar.

- Sobre una rebanada de pan integral, poner un poco de queso Emmental, tomate en rodajas finas y hojas de rúcula. Cubrir con otra rebanada de pan integral y calentar.

- On a slice of whole-grain bread, put some Emmental cheese, some tomato in thin slices and aurugula leaves. Cover with another slice of whole-grain bread and get warm.

- Sobre uma fatia de pão integral, por um pouco de queijo Emmental, tomate em fatias finas e folhas de rucula. Cobrir com outra fatia de pão integral e esquentar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

Joan F. Jerez ha dit...

Merci Daniel,

Mais je ne suis pas un expert. Je suis seulement un amateur de la cuisine.