Amanida de fessols/ Ensalada de frijoles/ Beans salad/ Salada de feijão


- Barrejar 200 g de fessols cuits amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba tendra mitjana tallats ben petits, una pastanaga tallada a tires fines i una llauna de tonyina. Afegir sal, pebre negre, orenga, oli i vinagre.

- Mezclar 200 g de frijoles cocidos con un tomate grande, un pimiento verde mediano y una cebolleta mediana cortados muy pequeños, una zanahoria cortada a tiras finas y una lata de atún. Añadir sal, pimienta negra, orégano, aceite y vinagre.

- Mix 200 g of boiled beans with a big tomato, a medium green pepper and a medium spring onion both cut very litte, a carrot cut in thin stripes and a can of tuna. Add salt, black pepper, oregano, oil and vinegar.

- Misturar 200 g de feijão cozinhado com um tomate grande, um pimento verde mediano e uma cebolinha mediana cortados bem pequenos, una cenoura cortada a tiras finas e uma lata de atum. Adicionar sal, pimenta do reinho, orêgano, azeite e vinagre.

1 comentari:

Corey @ Family Fresh Meals ha dit...

What a beautiful, healthy recipe!