Risotto de gambes/ Risotto de gambas/ Prawn risotto/ Risotto de camarões

- Pelar 10 gambes i reservar-les. Fregir els caps i les closques amb una mica d'oli. Afegir uma mica de brandy i flambejar. Colar el resultat. Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir una dent d'all tallada ben petita i una cullerada de julivert. Després afegir mitja culleradeta de pebre vermell, el resultat de fregir els caps de gambes i dos gots d'arròs. Remenar. Afegir mig got de vi blanc. Quan s'hagi reduït afegir una mica d'aigua. Afegir aigua de mica en mica. Controlar el nivell de sal. A mitja cocció de l'arrós, afegir les gambes i safrà. Quan l'arròs estigui cuit, afegir una cullerada de mantega i tres de formatge suau ratllat.


- Pelar 10 gambas y reservarlas. Freir las cabezas y las cáscaras con un poco de aceite. Añadir un poco de brandy y flambear. Colar el resultado. Freir una cebolleta mediana y un pimiento verde pequeño cortados pequeños en un poco de aceite. Cuando estén fritos, añadir un diente de ajo cortado muy pequeño y una cucharada de perejil. Después, añadir media cucharadita de pimentón, el resultado de freir las cabezas y dos vasos de arroz. Remover. Añadir medio vaso de vino blanco. Cuando se haya reducido, añadir un poco de agua. Añadir agua de poco en poco. Controlar el nivel de sal. A media cocción, añadir las gambas y azafrán Cuando el arroz esté cocido, añadir una cucharada de mantequilla y tres de queso suave rallado.

- Peel 10 prawns and reserve. Fry the heads and shelters with a bit of oil. Strain the result. Fry a medium spring onion and a little green pepper cut little in a bit of oil. When they are fried, add a garlic clove cut tiny and one soup-spoon of parsley. Later, add half tea-spoon of paprika, the result o frying heads and two glasses of rice. Move. Add half a glass of white wine. When it is reduced, add a little bit of water. Add water little by little. Control the level of salt. When rice is half cooked, add prawns and saffron. When rice is cooked, add a soup-spoon of butter and three soup-spoons of grated soft scent cheese.

- Descascar 10 camarões e reservá-los. Fritar as cabezas e as cascas com um pouco de azeite. Coar o resultado. Fritar meia cebolinha mediana e um pimento verde pequeno cortados pequenos num pouco de azeite. Quando estiverem fritos, adicionar uma dente de alho cortada pequena e uma colher grande de salsinha. Depois, adicionar meia colher pequena de pimentão, o resultado das cabezas de camarão e dois copos de arroz. Mexer. Adicionar meio copo de vinho branco. Quando estiver reducido, adicionar um pouco de agua. Adicionar àgua aos poucos. Controlar o nivel de sal. Quando o arroz estiver meio cozinhado, adicionar os camarões e o safrão. Quando o arroz estiver cozinhado, adicionar uma colher grande de manteiga e três colheres grandes de queijo suave ralado.

1 comentari:

Corey @ Family Fresh Meals ha dit...

Two of my favorite things... Risotto and prawns! Great recipe.