Pastís de pastanaga i xocolata blanca / Pastel de zanahoria y chocolate blanco / Carrot and white chocolate cake/ Torta de cenoura e chocolate branco




- Batre 4 ous amb 200 g de sucre. Després, afegir 250 g d'ametlla molta, 30 g de coco ratllat, la ratlladura de mitja llimona i mitja culleradeta de sal. Després, afegir 300 g de pastanaga ratllada, 16 g de llevat químic i 80 g de farina. Possar en un motlle i al forn suau (18o º) fins que estigui cuit. Farcir amb una ganache líquida de xocolata blanca feta desfent 250 g de xocolata blanca amb 125 g de nata líquida i 125 g de mantega. Afegir 50 ml de licor de coco. Quan estigui barrejat es deixa refredar.
Adornar amb coco ratllat.

- Batir 4 huevos con 200 g de azúcar. Después, añadir 250 g de almendra molida, 30 g de coco rallado, la ralladura de medio limón y media cucharadita de sal. Después, añadir 300 g de zanahoria rallada, 16 g de levadura química y 80 g de harina. Poner en un molde y en el horno suave (18o g) hasta que esté hecho. Rellenar con una ganache líquida de chocolate blanco deshaciendo 250 g de chocolate blanco con 125 g de nata líquida y 125 g de mantequilla. Añadir 50 ml de licor de coco. Cuando esté mezclado, se deja enfriar.
Adornar con coco rallado.

- Shake 4 eggs with 200 g of sugar. Later, add 250 g of grinded almond, 30 g of grated coconut, the grated peel of half lemon and half tea-spoon of salt. Later, add 300 g of grated carrot, 16 g of baking powder and 80 g of flour. Put in a tin and in a soft oven (180 g), until it is cooked. Fill it with a white chocolate ganache made melting 250 g of white chocolate with 125 g of cream and 125 g of butter. Add 50 ml of coconut liquor. When it is mixed, let it be cold.
Put grated coconut on the top.

- Bater 4 ovos com 200 g de açúcar. Depois, adicionar 250 g de amêndoa moída, 30 g de coco ralado, a pele ralada de meio limão e meia colher pequena de sal. Depois, adicionar 300 g de cenoura ralada, 16 g de fermento químico e 80 g de farinha. Pôr numa forma e no forno leve (180 g) até estiver cozinhado. Rechear com uma ganache de chocolate branco feita fundindo 250 g de chocolate com 125g de creme e 125 g de manteiga. Adicionar 50 ml de batida de coco. Quando estiver misturado se deixa enfriar.
Pôr coco ralado por acima.

8 comentaris:

mamilu ha dit...

Un pastìs ben gustos, la pestanaga i el coco lligan molt bè. Petonets.

ELS FRUITS SABOROSOS ha dit...

n'havia provat de fer un de pastanaga i taronja, però aquest amb la xocolata blanca deu quedar de pecat mortal!

Joan F Jerez ha dit...

Què bé que us estigui agradant la recepta!

SUSANNA ha dit...

>Hola Joan guapo tu

Quina versió més hummmm, moltes gràcies per compartir aquest secret, amb el teu permís et copio la formula, i quan tingui un " forat" mi posso, ja t´informaré

mentre mil petonets Susanna

Joan F Jerez ha dit...

Podeu copiar les receptes que vulgeu, que per això són publicades!!! :D

Eva Macià ha dit...

T'he trobat a través de Mossegades, on he vist l'amanida caprese que m'ha encantat! i aquí em quedo, una seguidora més ;) Aquest carrot cake amb xocolata blanca ha d'estar boníssim!

Joan F Jerez ha dit...

Moltes gràcies Eva!!!
Espero que et vagin agradant les receptes publicades.

Gloria Benitez Hernaiz ha dit...

Hala!! y en un montón de idiomas!! esto ya es rizar el rizo!!