Trufes de Baileys / Trufas de Baileys / Baileys truffles





- Desfer 250 g de xocolata amb 125 g de nata líquida i 125 g de mantega. Afegir 50 ml de Baileys. Quan estigui barrejat es deixa refredar. Un cop fred es fan petites porcions amb dues culleres petites. Aquestes porcions es passen per cacau en pols.

- Deshacer 250 g de chocolate con 125 g de nata líquida y 125 g de mantequilla. Añadir 50 ml de Baileys. Cuando esté mezclado, se deja enfriar. Una vez frio, se hacen pequeñas porciones con dos cucharas pequeñas. Estas porciones de pasan por cacao en polvo.

- Melt 250 g of chocolate with 125 g of cream and 125 g of butter. Add 50 ml of Baileys. When it is mixed, let it be cold. Once cold, make litte pieces with tea spoons. This pieces must be passed by cocoa in dust.

- Desfazer 250 g de chocolate 125g de creme e 125 g de manteiga. Adicionar 50 ml de Baileys. Quando estiver misturado se deixa enfriar. Uma vez frio de fazem pequenas porções com dois culhers de cafê. Estas porções se passam por cacau em pó.

3 comentaris:

mamilu ha dit...

Aquestas me las guardo per el cafè...que bones....
Petonssss.

Joan F. Jerez ha dit...

Per al cafè... o no... :)

Irmina Díaz-Frois Martín ha dit...

muy ricas...