Peres al vi / Peras al vino / Peers with wine / Peras ao vino
- Pelar 8 peres i introduir-les en una olla amb una ampolla de vi negre, una vainilla, una branca de canyella i un got de sucre. Bollir lentament, tapades, fins que estiguin cuites. Servir fredes.
- Pelar 8 peras e introducirlas en una olla con una botella de vino tinto, una vainilla, una rama de canela y un vaso de azúcar. Hervir lentamente, tapadas, hasta que estén cocidas. Servir frías.
- Peel 8 peers and introduce them in a pan with one red wine bottle, one vanilla, a stick of cinnamon and one cup of sugar. Boil in low fire, until peers are cooked. Serve cold.
- Pelar 8 peras e as introduzir numa panela com uma garrafa de vinho tinto, uma baunilha, uma rama de canela e um copo de açúcar. Ferver até as peras fiquem cozinhadas. Servir frias.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
que rebuenas están, tanto solas como con un poquito de nata,,,,un abrazo.
Publica un comentari a l'entrada