Crema de coco i safrà amb textures / Crema de coco y azafrán con texturas / Coconut ans saffron cream with textures / Creme de coco e açafrão com texturas- Posar a bollir 400 ml de llet de coco, 8 cullerades de sucre i uns brins de safrà (30 mg). Quan bulli, afegir 100 ml de llet amb 1 cullerada i mitja de midó de blat de moro. Quan espesseixi, colar i deixar refredar. En un plat, posar una mica de la crema de coco, una culleradeta de melmelada de pinya, uns grans de magrana i polsim de carquinyolis.

- Poner a hervir 400 ml de leche de coco, 8 cucharadas de azúcar y unas hebras de azafrán (30 mg). Cuando hierva, añadir 100 ml de leche con una cucharada y media de almidón de maíz. Cuando espese, colar y dejar enfriar. En un plato, poner un poco de la crema de coco, una cucharadita de mermelada de piña, unos granos de granada y polvo de carquinyoli o galleta de almendra.

- Put to boil 400 ml of coconut milk, 8 soup-spoons of sugar and some saffron strands (30 mg). When it boils, add 100 ml of milk with one and a half soup-spoon of corn starch. When it thickens, strain and let get cold. In a dish, put a little of coconut cream, a tea-spoon of pineapple jelly, some pomegranate seeds and dust of almond cookie.

- Botar a ferver 400 ml de leite de coco, 8 colheres grandes de açúcar e ums fios de açafrão (30 mg). Quando ferver, adicionar 100 ml de leite com uma colher e meia grande de amido de milho. Quando engrosse, coar e deixar esfriar. Num prato, botar um pouco de creme de coco, uma colher pequena de geléia de abacaxi, ums grãos de romã, e pó de bolacha de amêndoa.

2 comentaris:

mamilu ha dit...

Quina bona recepta,,,i nuna mica de mermelada de la que acabo de veure...ummmm...boníssim !!!
Petonets.

Joan F Jerez ha dit...

Moltes gràcies pel comentari!!!!! És molt encoratjador veure que les receptes agraden!