Crema de coco i safrà amb textures / Crema de coco y azafrán con texturas / Coconut ans saffron cream with textures / Creme de coco e açafrão com texturas



- Posar a bollir 400 ml de llet de coco, 8 cullerades de sucre i uns brins de safrà (30 mg). Quan bulli, afegir 100 ml de llet amb 1 cullerada i mitja de midó de blat de moro. Quan espesseixi, colar i deixar refredar. En un plat, posar una mica de la crema de coco, una culleradeta de melmelada de pinya, uns grans de magrana i polsim de carquinyolis.

- Poner a hervir 400 ml de leche de coco, 8 cucharadas de azúcar y unas hebras de azafrán (30 mg). Cuando hierva, añadir 100 ml de leche con una cucharada y media de almidón de maíz. Cuando espese, colar y dejar enfriar. En un plato, poner un poco de la crema de coco, una cucharadita de mermelada de piña, unos granos de granada y polvo de carquinyoli o galleta de almendra.

- Put to boil 400 ml of coconut milk, 8 soup-spoons of sugar and some saffron strands (30 mg). When it boils, add 100 ml of milk with one and a half soup-spoon of corn starch. When it thickens, strain and let get cold. In a dish, put a little of coconut cream, a tea-spoon of pineapple jelly, some pomegranate seeds and dust of almond cookie.

- Botar a ferver 400 ml de leite de coco, 8 colheres grandes de açúcar e ums fios de açafrão (30 mg). Quando ferver, adicionar 100 ml de leite com uma colher e meia grande de amido de milho. Quando engrosse, coar e deixar esfriar. Num prato, botar um pouco de creme de coco, uma colher pequena de geléia de abacaxi, ums grãos de romã, e pó de bolacha de amêndoa.

2 comentaris:

mamilu ha dit...

Quina bona recepta,,,i nuna mica de mermelada de la que acabo de veure...ummmm...boníssim !!!
Petonets.

Joan F. Jerez ha dit...

Moltes gràcies pel comentari!!!!! És molt encoratjador veure que les receptes agraden!