Milfulls de seitó/ Milhojas de boquerón/ Anchovy Mille-feuille/ Mil-folhas de anchova


- Sobre una llesca de mig centímetre de tomàquet, posar unes fulles crues d'espinacs i, a sobre, un seitó en vinagre. Repetir un segon cop. Acabar amb oli (amb all i julivert) en el que està conservat el seitó en vinagre.
- Sobre una rodaja de tomate de medio centímetro, poner unas hojas de espinacas crudas y, encima, un boquerón en vinagre. Repetir una segunda vez. Acabar con aceite (con ajo y perejil) en el que está conservado el boquerón en vinagre.
- On a slice of tomato of around half a centimetre, put some raw spinachs leaves and on it an anchovy in vinegar. Repeat a second time. Finish with oil (with garlic and parsley) in with anchovy is conservated.
- Sobre uma fatia de tomate de meio centímetro, adicionar umas folhas de espinafres crudas e, acima, uma anchova em vinagre. Repeter uma segunda vez. Acabar com o óleo (com alho e salsa) em que está conservada a anchova.

1 comentari:

Corey @ Family Fresh Meals ha dit...

This looks like it will be another favorite of mine. I love, love , love anchovies!