Orxata mexicana/ Horchata mexicana


- Rentar un got d'arrós. Seguidament barrejar l'arrós, amb un got de sucre, una branca de canyella i quatre gots d'aigua calenta. Esperar un mínim de 5 hores. Triturar i colar. Beure ben fred.
- Lavar un vaso de arroz. Seguidamente, mezclar el arroz con un vaso de azúcar, una rama de canela y cuatro vasos de agua caliente. Esperar un mínimo de 5 horas. Triturar y colar. Beber muy frío.
- Wash a glass of rice. Immediately, mix rice with a glass of sugar, a stick of cinnamon and four glasses of hot water. Wait a minimum of 5 hours. Grind it up and strain. Drink very cold.
- Limpar um copo de arroz. Imediatamente, misturar o arroz com um copo de açúcar, uma rama de canela e quatro copos de água quente. Esperar um mínimo de 5 horas. Triturar e coar. Beber muito frio.

1 comentari:

Corey @ Family Fresh Meals ha dit...

My husband and I are so excited for this one! We order horchata everytime we are at out favorite Mexican place, but have never thought to make it! It seems so easy :) Thank you for sharing!