Mató/ Requesón/ Cottage cheese/ Requeijão



- Posar a foc mitjà 2 litres de llet. Quan estigui calenta, afegir el suc de dues llimones i continuar calentant, remenant de quan en quan. Quan arrenqui el bull, apagar. Colar el resultat usant un tros de tela molt net i esprement per treure el serum.

- Poner a fuego medio 2 litros de leche. Cuando esté caliente, añadir el zumo de dos limones y continuar calentando, moviendo de vez en cuando. Cuando arranque a hervir, apagar. Colar el resultado usando un pedazo de tela muy limpio y exprimiendo para quitar el suero.

- Put in a medium fire 2 litres of milk. When it is warm, add two lemon juice and keep on heating, moving from time to time. When it begins to boil, turn out the fire. Strain the result using a piece of cloth very clean and press to put out the whey.

- Por a meio fogo 2 litros de leite. Quando estiver quente, adicionar o suco de dois limões e continuar esquentando, mexendo às vezes. Quando comece a ferver, tirar fora do fogo. Coar o resultado usando um pedaço de tela muito limpo e espremer pra tirar fora o soro.

3 comentaris:

uminuscula ha dit...

HOLA, SOY TRIBECCA (DEL FOTOLOG), y queria pasarte un link, una reseña de tu blog que heh echo en el trabajo, espero que te guste

http://aula.elmundo.es/blog_semana.cfm?idTipoPortada=2&general=1&idComunidad=&idArticulo=4404&idSeccion=42

Anònim ha dit...

Hola una altra vegada,

la llet pot ser desnatada o semi o ha de ser sencera?

Gràcies, com has vist m'agrada el teu blog (l'he descobert avui i ja van 2 comentaris, preguntes més aviat!).

Christi

Joan F. Jerez ha dit...

Hola Christi,
La llet pot ser desnatada, semi o sencera, no hi ha problema.

Con respecto al tipo de leche, ésta puede ser desnatada, semi o entera.

Regarding the kind of milk, this one can be whole, uncreamed or half-creamed.

Ao respecto do leite, pode ser inteira, semi-descremada ou descremada