Truita Paisana / Tortilla Paisana / "Paisana" omelette/ Omelete "Paisana"







- En no massa oli, fregir tres patates mitjanes tallades a dauets. Quan la patata estigui mig fregida, afegir una ceba, un pebrot verd,  mig pebrot vermell, un gra d'all, una albergínia (tot tallat petit), sal i pebre negre. Afegir 2 llesques de pernil serrà (tallat ben petit) quan la verdura estigui mig cuita. Batre cinc ous amb una mica de sal. Barrejar les patates i la verdura amb l'ou i fregir en una paella ben calenta.

- En no mucho aceite, freir tres patatas medianas cortadas a daditos. Cuando la patata esté medio frita, añadir una cebolla, un pimiento verde, medio pimiento rojo, un diente de ajo, una berenjena (todo cortado pequeño), sal y pimienta negra. Añadir dos lonchas de jamón serrano (cortado pequeño) cuando la verdura esté medio cocida. Batir cinco huevos con un poco de sal. Mezclar las patatas y la verdura con el huevo y freir en una sartén muy caliente.

- In not much oil, fry three medium potatoes cut in little dices. When potatoes are half cooked, add an onion, a green pepper, half a red pepper, a garlic clove, an eggplant (all cut in little dices), salt and black pepper. Add two slices of cured ham (cut little) when vegetables be medium cooked. Shake five eggs with a little bit of salt. Mix potatoes and vegetables with eggs and fry in a very hot frying pan.

- Em não muito azeite, fritar três batatas cortadas em dadinhos. Quando as batatas estiverem medio fritas, adicionar uma cebola, um pimentão verde, um pimentão pequeno, uma dente de alho, uma beringela (tudo cortado bem pequeno), sal e pimenta do reinho. Adicionar duas fatias de jamon (cortado pequeno) quando as verduras estiverem medio cozinhadas. Bater cinco ovos com um pouco de sal. Misturar as batatas e as verduras com os ovos e fritar numa frigideira muito quente.