- Deixar un peu de vaca tallat durant mitja hora cobert d'aigua amb el suc d'una llimona. Rentar-ho bé i posar el peu en una olla a pressió amb 3 litres d'aigua i un clau d'olor. Quan hagi bollit 1 hora, colar el resultat. Després d'unes hores a la nevera i que la gelatina estigui formada, treure tot el greix de la superfície. Posar a bollir la gelatina amb 2 branques de canyella i 1 got i mig de sucre. Quan hagin passat 20 minuts, afegir al resultat 2 gots de llet colats després d'haver bollit 10 cullerades de coco ratllat. Posar en recipients i deixar-los en la nevera.
- Dejar un pie de vaca cortado durante media hora cubierto de agua con el zumo de un limón. Limpiar-lo bien y poner el pie en una olla a presión con 3 litros de agua y un clavo de olor. Cuando haya hervido 1 hora, colar el resultado. Después de unas horas en la nevera y que la gelatina esté formada, quitar toda la grasa de la superfície. Poner a hervir la gelatina con 2 ramas de canela y 1 vaso y medio de azúcar. Cuando hayan pasado 20 minutos, añadir al resultado 2 vasos de leche colados después de haber hervido 10 cucharadas de coco rallado. Poner en recipientes y dejarlos en la nevera.
- Let a cut beef foot during half an hour covered by water and one lemon juice. Clean it and put the foot in a pressure pan with 3 litres of water and a clove. After 1 hour boiling, strain the result. After some hours in the freezer and jelly be formed, put out all the fat on the surface. Put the jelly to boil with 2 cinnamon sticks and 1 glass and a half of sugar. After 20 minutes, add to the result 2 milk glasses strained after having boiled in it 10 soup-spoons of grated coconut. Put the result in pots and let then in the freezer.
- Deixar um pé-de-vaca durante uma hora e meia coberto por agua com o suco de um limão. Limpá-lo bem e introduzir o pé numa panela pressão com três litros de água e um cravo de cheiro. Quando passe uma hora fervendo, coar o resultado. Depois dumas horas na geladeira e com a geléia formada, tirar a gordura da superfície. Levar a ferver a geléia com 2 pauzinhos de canela e 1 copo e meio de açúcar. Depois de 20 minutos, adicionar ao resultado 2 copos de leite coados depois de ter fervido neles 10 colheres grandes de coco ralado. Botar o resultado em recipientes e os deixar na geladeira.
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