Polvorons de canyella / Polvorones de canela / Cinnamon "polvorones"


- Posar al forn a foc baix 500 gr de farina. Remoure sovint. Quan estigui lleugerament rossa, deixar refredat. Barrejar 400 gr de farina cuita (passada pel colador) amb 6 culleradetes petites de canyella molta, 200 gr de llard de porc i 200 gr de sucre llustre. Amassar. Estirar la massa fins que tingui 1 centímetre de gruix i tallar petits discos. Fornejar a foc mig i fins que estiguin rossos. Posar sucre llustre per sobre quan estiguin freds.

- Poner en el horno a fuego bajo 500 gr de harina. Remover con frecuencia. Cuando esté ligeramente dorada, dejar enfriar. Mezclar 400 gr de harina cocida (pasada por el tamiz) con 6 cucharaditas de canela molida, 200 gr de manteca de cerdo y 200 gr de azúcar glass. Amasar. Estirar la masa hasta que tenga un centímetro de grosor y cortar pequeños discos. Hornear a fuego medio hasta que estén dorados. Poner azúcar glass por encima cuando estén fríos.

- Put in the oven 500 gr of flour at low fire. Move frequently. When it is slightly golden, let get cold. Mix 400 gr of cooked flour (strained) with 6 tea-spoons of ground cinnamon, 200 gr of pork lard and 200 gr of icing sugar. Make a dough. Stretch the dough until it be 1 centimetre thick and cut small discs. Bake them at medium fire until be golden brown. Put icing sugar on them when they be cold.

- Botar no forno 500 gr de farinha de trigo a fogo baixo. Remover com frequência. Quanto estiver levemente dourada, deixar esfriar. Misturar 400 gr de farinha cozinhada (peneirada) com 6 colheres pequenas de canela em pó, 200 gr de gordura de porco e 200 g de açucar glacê. Amassar. Estirar a massa até tiver 1 centímetro de grosso e cortar pequenos discos. Cozinhar eles a fogo medio no forno até estiverem dourados. Botar açucar glacê por cima quando estiverem frios.