- Batre 8 rovells d'ou amb 150 g de sucre fins emblanquir-los. Després, afegir 500 g de mascarpone i un raig d'Amaretto, fins tenir una crema. Batre a punt de neu 8 clares i afegir-les a la crema Posar una capa de la barreja en gots, fins la meitat. Per sobre, afegir una mica de cacau en pols i uns melindros secs (dit de dama) mullats en cafè i Amaretto. Cobrir amb una altra capa de la barreja de mascarpone. Acabar amb cacau en pols. Servir ben fred.
- Batir 8 yemas de huevo con 150 g de azúcar hasta blanquearlas. Después, añadir 500 g de mascarpone y un chorro de Amaretto, hasta tener una crema. Batir a punto de nieve 8 claras de huevo y añadirlas a la crema. Poner una capa de la mezcla en vasos, hasta la mitad. Por encima, añadir un poco de cacao en polvo y unos bizcochos de soletilla mojados en café y Amaretto. Cubrir con otra capa de la mezcla de mascarpone. Acabar con cacao en polvo. Servir bien frío.
- Whisk 8 egg yolks with 150 g of sugar until they be white. After it, add 500 g of mascarpone and a little bit of Amaretto, until having a cream. Whip 8 eggs whites until they be hard whipped and add them to the cream. Put a layer of the mixture in glasses, half glass. Put on it a little bit of cocoa powder and some ladyfingers cookies soaked in coffee and Amaretto. Cover with another layer of the mascarpone mixture. End with cocoa powder on the top. Serve cold.
- Bater 8 gemas de ovo com 150 g de açúcar até ficarem brancas. Depois, adicionar 500 g de mascarpone e um pouco de Amaretto, até ter uma creme. Bater 8 claras de ovo até ficarem a ponto de neve e adicionar à creme. Pôr uma camada de mistura em copos, até a metade. Por cima, adicionar cacau em pó e umas bolachas ladyfinger molhadas em café e Amaretto. Cubrir com outra camada de mistura de mascarpone. Terminar com cacau em pó. Servir frio.
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