- En quatre cullerades d'oli fregir mig conill tallat a trossos. Quan estigui fregit, retirar i afegir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd mitjà tallat a dauets i una dent d'all matxacada amb una cullerada de julivert. Quan tot estigui fregit, afegir una culleradeta de pebre vermell i dos cullerades de tomàquet triturat. Quan el tomàquet hagi perdut l'aigua, afegir mig got de vi blanc. En evaporar-se, afegir 5 tassetes de cafè d'arròs i remoure. Després els trossos de conill. Afegir el doble de brou de pollastre que d'arròs i uns brins de safrà. Després de dos minuts bollint provar de sal i afegir mig got de pèssols. Deixar fins que el brou s'evapori.
- En cuatro cucharadas de aceite freir medio conejo cortado a trozos. Cuando esté frito, retirar y añadir una cebolleta mediana cortada muy pequeña. Después, añadir un pimiento verde mediano cortado a daditos y un diente de ajo machacado con una cucharada de perejil. Cuando todo esté frito, añadir una cucharadita de pimentón y dos cucharadas de tomate triturado. Cuando el tomate haya perdido el agua, añadir medio vaso de vino blanco. Al evaporarse, añadir cinco tazas de café de arroz y remover. Después los trozos de conejo. Añadir el doble de caldo de pollo que de arroz y unas hebras de azafrán. Después de dos minutos hirviendo probar de sal y añadir medio vaso de guisantes. Dejar hasta que el caldo se evapore.
- In four soup-spoons of oil fry half a rabbit in pieces. When it is fried, put it out and add one medium spring onion cut tiny. Later, add one medium green pepper cut in little dices and a smashed garlic clove with a soup-spoon of parsley. When everything si fried, add a tea-spoon of paprika and two soup-spoons of grinded tomato. When tomato has lost water, add half a glass of white wine. After it evaporates, add five tea-cups of rice and mix. Put the rabbit back. Add two times of stock than rice and some saffron. After two minutes boiling check the salt and add half a glass of peas. Let boil until stock is evaporated.
- Em quatro colheres grandes de azeite fritar medio frango cortado em pedaços. Quando estiver cozinhado, adicionar uma cebolinha mediana cortada pequena. Depois, adicionar um pimento verde mediano em dadinhos e um dente de alho triturado com um colher grande de salsinha. Quando todo estiver frito, adicionar uma colher pequena de pimentão vermelho e duas colheres grandes de tomate triturado. Quando o tomate tiver perdido o àgua, adicionar medio copo de vinho branco. Ao se evaporara, adicionar cinco xícaras de arroz e misturar. Pôr os pedaços de coelho. Adicionar o duplo de caldo de canja do que arroz e uns fios de açafrão. Depois de dois minutos fervendo, testar de sal e adicionar um copo de ervilhas. Deixar ferver até o caldo se evaporar.
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